Mintea unei femei adevărate

Cît de sofisticat n-ar fi corpul unei femei, cea mai uimitoare parte a sa, este mintea. Desigur nouă ne place privirea, buzele, sînii, picioarele, fundul, dar… o femeie care poate seduce prin inteligenţa sa, merită orice aplauze. Tot mai apreciabilă fiind această caracteristică la moment, cînd tineretul, şi în special, jumătatea sa feminină, degradează privind ochii. Şi dacă veni vorba, calea spre inima unei femei adevărate tot prin mintea sa stă. Nu voi lua în considerare, speciile, care se pot „vinde” sau „cumpăra”, îmi este greu să le zic „femeie”.

largeE firesc că orice bărbat doreşte lîngă sine o fată frumoasă şi dotată cu „tot complectul”. Dar din păcate sunt rare acele fete care pe lîngă faptul că au grijă de exterior, mai aruncă din cînd în cînd o privire şi în interiorul său. E bine să ieşi cu o tipă „făcută” în lume, ca toţi să se holbeze la ea şi să te invidieze din tot sufletul. E normal să doreşti un sex cu un model de un metru 80 şi a 4-a mărime la sîni minim, dar să-ţi petreci o viaţă întreagă cu o păpuşă… Eu aş prefera să am un om alături. Eu aş prefera să am în viaţa mea o Femeie, şi nu o „fetişcană” pe rol de decor.

07011442af6728bc3efbd66f82f56d02fcebb6 Iar dacă am zis că lăsăm la o parte exemplarele „cumpăr-vînd”. O femeie adevărată se cucereşte anume prin mintea sa. Ştiţi voi cum e, cu atenţie, auscultare, flori, complimente, grijă să-i deschizi uşa în faţă, şi s-o îmbraci cu sacoul sau dacă vezi că-i este frig, să te interesezi dimineaţa cum a dormit şi să-i fii un pilon în viaţă de care se poate oricînd sprijini. O femeie adevărată şi plăcerea în pat o primeşte în primul rînd cu mintea şi apoi cu trupul.

tumblr_my29irlBQj1rc2ub3o1_500Mintea unei femei este o adevărată enigmă, pe care personal n-am cunoscut-o nici în cea mai mică parte, şi nu cred că cineva a făcut-o destul de bine, chiar dacă consideră altfel. Posibil tot ce zic e o prostie, şi treaba e cu totul alta, dar aşa consider eu. Şi pentru mine anume mintea femeii rămîne acea parte a corpului, mult dorită. E firesc să ziceţi, că pe cît de inteligentă n-ar fi o fată, dar dacă arată ca un dinozaur, nimeni nu se va uita la ea, şi cred că în mare parte aveţi dreptate. dar o fată deşteaptă, chiar şi fără un exterior superb şi la puţină dorinţă şi resurse, se poate transforma dintr-un „dinozaur” într-o floare. Ok, eu nu pot vorbi frumos despre sexul feminin,  şi simt că gîndurile se primesc prea haotice, dar aţi înţeles voi idea nu-i aşa?

1334414999825_8728257

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s